No module Published on Offcanvas position

Verkkosivustot

Yrityksen verkkosivustot on nykyään usein toteutettu jollain sisällönhallintajärjestelmällä (CMS). Suosituimmat täkkä hetkellä ovat Joomla!, Drupal ja WorPress. Lisäksi on tarjolla lukuisia eri palveluntarjoajien omia sovelluksia.

Sisällönhallintaan suunniteltujen järjestelmien ansiosta sivustoja voivat nykyään ylläpitää henkilöt, jotka eivät ole erityisesti perehtyneet tietotekniikkaan. Sivuston, eli sen ulkoasun ja sisällön, ylläpito vaatii kuitenkin osaamista, ymmärrystä ja aikaa.

Joskus yrityksen oma sivusto ei palvele riittävästi markkinoinnin apuna. Yrityksen omille sivuille voi olla vaikea tai liian hidasta saada nopeasti muuttuviin markkinointitarkoituksiin soveltuvaa sisältöä. Tai oman sivuston toiminnallisuus ei tue asetettuja tavoitteita. Silloin minisivusto voi auttaa. Toteutamme minisivuston esim. kampanjatarkoituksiin, tapahtumaportaaliksi tai yrityksen extranet/intranet palveluiksi.

Joomla ja WordPress ovat sisällönhallintajärjestelmiä (CMS), joiden avulla verkkosivustoja ja tehokkaita verkko-sovelluksia voidaan rakentaa mahdollisimman kustannustehokkaasti. Tarjoamme palveluja Joomla ja WordPress sivustojen kehittämiseen ja ylläpitoon.

sam 3
Joomla ja WordPress sivustojen customointi

Uusien ja olemassa olevien sivustojen muokkaaminen asiakkaiden tarpeiden mukaan.

support
Joomla ja WordPress tuki -ja ylläpito

Sivustojen ongelmatilanteiden ratkaisu sekä tekstipäivitykset.

sam 6
Joomla ja WordPress  migraatiot -ja päivitykset

Ohjelmaversioiden ja lisäosien sekä tietoturva päivitykset.

sam 1
Sisällöntuotanto

Aineiston (kuvien, tekstien,videoiden) tuottaminen sivustolle asiakkaan toiveiden mukaan.

Kysy miten voimme auttaa sinua
Ota yhteyttä Soita 0400 225 011