Osaamista vankalta pohjalta

Mext aloitti toimintansa vuonna 2004 keskittyen it-alan kumppanimarkkinointiin. Kumppanimarkkinointipalvelumme koostui yhteistyökummppaneillemme suoritetuista yksittäisistä markkinointitehtävistä sekä laajemmista markkinoinnin kokonaispaketeista. Tarjoamassamme palvelussa markkinatieto, ulkoasun toteutus, sisällön suunnittelu ja toimiva tekniikka yhdistyivät ratkaisuissamme viimeistellyksi kokonaisuudeksi.

Mext tänään

Kumppanimarkkinointipalvelussamme olemme viime aikoia keskittyneet tarjoamaan asiakkaillemme sisällöntuotantoon, asiakkuuksien hallintaan, markkinatutkimukseen ja web sivustojen ylläpitoon liittyviä palveluja.

Pieniä palveluja ja kokonaisratkaisuja

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme mitattavia tuloksia asiakkuuksien luomisessa, ylläpitämisessä sekä kehittämisessä ja näin auttaa heitä tehostamaan ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Toimimme asiakkaamme päämäärät ja tavoitteet myös omiksemme omaksuen ja niitä arvostaen. Tehokkaan ja tavoitteellisen työtavan ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.