Verkkosivustot

Yrityksen verkkosivustot on nykyään usein toteutettu jollain sisällönhallintajärjestelmällä (CMS). Suosituimmat täkkä hetkellä ovat Joomla!, Drupal ja WorPress. Lisäksi on tarjolla lukuisia eri palveluntarjoajien omia sovelluksia.

Sisällönhallintaan suunniteltujen järjestelmien ansiosta sivustoja voivat nykyään ylläpitää henkilöt, jotka eivät ole erityisesti perehtyneet tietotekniikkaan. Sivuston, eli sen ulkoasun ja sisällön, ylläpito vaatii kuitenkin osaamista, ymmärrystä ja aikaa.

Joskus yrityksen oma sivusto ei palvele riittävästi markkinoinnin apuna. Yrityksen omille sivuille voi olla vaikea tai liian hidasta saada nopeasti muuttuviin markkinointitarkoituksiin soveltuvaa sisältöä. Tai oman sivuston toiminnallisuus ei tue asetettuja tavoitteita. Silloin minisivusto voi auttaa. Toteutamme minisivuston esim. kampanjatarkoituksiin, tapahtumaportaaliksi tai yrityksen extranet/intranet palveluiksi.

Joomla! on palkittu sisällönhallintajärjestelmä (CMS), jonka avulla verkkosivustoja ja tehokkaita verkko-sovelluksia voidaan rakentaa mahdollisimman kustannustehokkaasti. Tarjoamme palveluja Joomla sivustojen kehittämiseen ja ylläpitoon.

Joomla räätälöinti

 

Joomla tuki -ja ylläpito

 

Joomla migraatio -ja päivitys

 

Sisällön tuotanto

 

WordPress on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä (CMS), jota yleisesti käytetään blogialustana, mutta sen avulla voidaan toteuttaa myös perinteisiä verkkosivustoja, foorumeita, mediakirjastoja sekä verkkokauppoja. Kauttamme saatavana palvelua WordPress sivustojen kehittämiseen ja ylläpitoon

WordPress räätälöinti

 

WordPress tuki -ja ylläpito

 

WordPress migraatio ja päivitys

 

Sisällön tuotanto